Fair in Haarlem, 1 t/m 3 november 2013
[nggallery id=10]Foto’s  Marion Regter

Mirjam Burer:
Mijn Beauty Case serie is een “soort spel” van persoonlijke identiteit, zelfportret, dagboek  en tegelijkertijd juist niet; ik open mijn beauty case en stel oa “open”vragen aan anderen. Hier en Indonesië, bijv om samen te denken, tekenen. Met als doel oa wie ben ik en wie de ander. “I’m open” Mijn collages zijn een vervolg van de serie, ik gebruik mijn persoonlijke boeken en ansichtkaarten die ik bewerk, ze geven in relatie tot elkaar nieuwe betekenissen, zodat ze niet alleen over mij gaan, maar het net zo goed voor de ander kan gelden. 

Melchior van Dansik:
NDEBELE* TABLE Nomadic Furniture Elegant, eigenzinnig, verbazingwekkend sterk en stevig. Het beeld van een Afrikaanse vrouw.
Naast unieke exemplaren uit de tweede (genummerde en gesigneerde) serie van 25 exemplaren die Melchior van Dansik (vorm gever) in eigen beheer produceert zijn er nu ook nieuwe tafels gemaakt die seriematig geproduceerd worden. De TAFELTJES bevinden zich op het grensgebied tussen dagelijkse gebruiksvoorwerpen en beeldende kunst. Ideaal als sierlijke tafel voor een bos bloemen, als tafeltje voor de hal of om je favoriete voorwerp op te zetten.

Angeline Donk:
Tekst: In mijn serie ‘Binnenste Buiten’toon ik mijn verbeelde impressies van het leven achter de gevel (van een amsterdams cafe en een Haarlems woonhuis)

Erik Fens:
Installatie met de titel “De kunst van het sinasappels schillen” Bestaande uit twee delen, deel een “leven – denken – de kunst van het” “niet artistieke kunstvormen”. Deel twee bestaat uit een verzameling gedroogde sinasappel schillen

Rene Koster:
Selectie van fotowerk voornamelijk portret en landschap

Ella Scholtens:
Ik ga vintage, en soms antiek, porseleinen serviesgoed laten zien die ik per stuk opnieuw heb vormgegeven middels inkttekeningen en goudluster. Bedoeld om als object aan de muur te hangen. Maar ze kunnen ook gewoon gebruikt worden om van te eten en worden afgewassen. Kunst die gewoon gebruikt mag worden. Daarnaast laat ik een aantal inkttekeningen zien.

Ankie Willemsen:
Dikke dames op doek en in brons

www.kunstlijnhaarlem.nl